Kedisi Dita'yı, Madonna'yı ve güneşli havayı sever. Kısaca tarifi "Columnist, author, DJ, born in İstanbul, leo, big, bold, beautiful, star & rich'dir.

22.07.2012

Bige, yolun açık olsun bebeğim!

Selam. Ben Bige'nin size 96. sayfada bahsettiği ofis arkadaşı İrem. Benden bahsetme şeklinden birbirimizden pek hazetmediğimizi anlamışsınızdır. İtiraf etmeliyim, Bige'yi yıllardır içten içe kıskanırım. Her ortamda farkedilmesi, istediği adamı elde etmesi, işinde başarılı olması benim ona karşı hep cephe almamı sağladı. Ona "İyi beklemeler" derken de biliyordumki Emre gelecek ve onu alacaktı. Nitekim gelip aldıda. Yine de onu biraz olsun sinir etmek hoşuma gitti. Oradan bakınca bu kız da amma gıcıkmış diye düşünmeyin. Biz kızları bilirsiniz işte hem birbirimizi çekemeyiz hemde hayatımızda olan her önemli gelişme için hemen telefona sarılıp bir an önce anlatma derdine düşeriz. Gerçi Bige her zaman çok güçlüydü, birbirimize hiç ihtiyacımız olmadı ama olsun. Onun bir anlık umutsuzluğa kapılıp sinir olması bile bana yetti. Ama biliyorumki Emreyle de dikiş tutturamayacaktı.
Bu aralar sürekli iş gezilerine gitmesi nedeniyle çok fazla görüşemesek de Facebook'taki iletisine yazdığına göre Londra'ya gidiyor sanırım. Tek ve büyük aşkı Adrien'den yediği darbe sonrasında kendine gelemedi bir türlü. Araya birkaç tane çıtır attığını duydum ama Londra'ya gidecek kadar aşık olabileceğini düşünmemiştim. Neyin peşinde olduğunu bilmiyorum ama umarım o sümsük Adrien'e geri dönmez. Nede olsa birkaç gün sonra duyulur neler yaptığı da, ona dönerse eğer bu kızda hiç akıl yok der, arar küfür ederim. Aman canım neyse ne, banane. Güle güle git tatlım, ben hep buralardayım!



17.07.2012

Falan Filan Video

İşte bebeğimiz Falan Filan'ın en güzel fotoğraflarıyla, en sevdiğimiz şarkıya yaptığım video. 
Heyecan büyük, merakımız tavan. İddia ediyorum bu kitap adını kalbinize yazacak!






www.izlesene.com 'dan teaserı izleyebilirsiniz. Sayfa tasarımı olay olmuş:))




2.07.2012

KafePi Curcuna Açılış Partisi !!

KafePi'nin yepyeni mekanı Curcuna öyle bir açıldı ki, sormayın..
Bin kişilik bi' katılım olmasına rağmen adının aksine hiç curcuna olmadan, gayet düzgün bir organizasyonla, yazın favori mekanı olacağının sinyalini daha ilk dakikalardan verdi.
Manzarası, dekorasyonu, görselleri, çalışanları, ikramları ve tabiki Oben'in müzikleriyle harika bir başlangıç yaptı.
"nebucurcuna" diye merak ettiyseniz, Curcuna'ya uğramadan bu yazı bitirmeyin.




Mekanı gündüz gözüyle görmek istediği için açılıştan bir saat önce Curcuna'ya giden Oben, meğer oyun oynamaya gitmiş. Baksanıza atlı karıncada ne kadarda mutlu! :)



Ama bu mutluluğu uzun sürmedi tabii. Açılış saati yaklaştığında mekan iyice dolmaya başlayınca mecburen oyunu bırakıp dj kabinindeki yerini aldı. Ama o da ne? Kabini de arabaydı. Oben o gece çok şanslıydı!






Onun arabası var!

O gece rekor kırmadıysak dahada kıramayız heralde!
 Başta DiscOben olmak üzere hiç durmadan, kabinin önünden ayrılmadan öyle çılgınca dans ettik ki, anlatamam!





 İşte bu da yeni bebeğimiz "Falan Filan"ın fotoğrafı.
Yakında tüm kitapçılarda olacak Oben'in ilk romanı "Falan Filan" şimdiden kalbimizde!
 (Oben, Alex'den zorla aldım stickerı haberin olsun. Fotoğraf çekindikten sonra da geri aldı :(



Bizim fotoğrafımızı sona sakladım.
Ona sarıldığım, öptüğüm anlara bir yenisi daha eklendi. Artık kitaba sarılıp uyuyacağım. Yapacak bir şey yok..




Fotoğraftan sonra kendimi arabanın önüne atmışım:)

Sticker'ı vermedi ama bu fotoğrafı Alex çekti. Afettim, tamam :)


Gece bu gülümsemeyle sona erdi. En son aydede de kahkaha atıyordu sanki...