Kedisi Dita'yı, Madonna'yı ve güneşli havayı sever. Kısaca tarifi "Columnist, author, DJ, born in İstanbul, leo, big, bold, beautiful, star & rich'dir.

22.10.2012

2. Falan Filan İmza Günü / Trump Towers

Günlerdir duyurduğumuz 2. Falan Filan vakası için Cumartesi günü Trump Towers'taydık. Alışveriş merkezi olmasına rağmen çoğumuzun imza günü için ilk kez gittiği Trump Towers'ın sessiz sakin ortamına gülüşmelerimizle neşe kaynağı olduk. Yoksa gidilecek gibi değil maalesef.






Her zamanki gibi o kocaman gülümsemesiyle karşıladı bizi sevgili Oben'imiz. Biraz rahatsızdı ama yeşilçayla filan idare etti. Kitaplarını imzalatmaya gelenlerin söyledikleriyle çok mutlu oldu. İmza atmaktan kırmızı kalemlerinden bir tanesi bitti hatta :)







Fotoirem yine işbaşındaydı tabii. Anı durdurabildiysek ben hala Cumartesi günündeyim mesela ;)



Bu da "İki Oben Bir Ben" konseptli fotoğrafımız ama sol arkadaki Oben'i hesaba katmamışız :) Hatta dilek bile tuttum ama söylemem :)
Sağ taraftaki fotoğraftakilerde benim en tatlı arkadaşlarım. Bige'nin saçından tutmuşum ama olsun :)


                                                                               Bu yakışıklı ise Allen Hulsey..

Benim oraya giderken en önemli görevlerimden biri her zamanki gibi ortamı sizlere karelerle anlatmak. İşte burada da çok sevimli bir okuruyla konuşuyordu. Gizlice çektim bu fotoğrafı. Yazıyı okuyorsan selam şirin kız:)







Gördüğünüz üzere Oben bitki çayını yudumlarken sohbet eşliğinde imzaladı kitaplarını. Hatta bir ara öyle dalmışım ki konuşmaya nerede olduğumu bile unutmuşum :o 
İşte ben o dakikalarda kadınların içlerini neden Oben'e döktüğünü birkez daha iyi anlamıştım. ;) 










17.10.2012

Hediye | İmzalı Falan Filan

İlk imza günü geçtiğimiz Eylül ayında gerçekleşen Oben Budak'ın ikinci imza günü 20 Ekim Cumartesi günü 16:00'da Trump Towers D&R'da yapılacak. Hem Oben'le tanışmak hemde Falan Filan'ını imzalatmak isteyen herkesi bekliyoruz! 

Fotoğraf: Heyoo bu cumartesi Trump Tower'da imza günüm var falan filan...
http://www.facebook.com/events/294400600674538/



Gelelim hediyeye;
İstanbul'da yaşamıyorsanız ya da 'işim var gelemeyeceğim ama imzalı kitabım olsa fena olmaz diyorsanız' işte size sürpriz!
İmzalı “Falan Filan” kazanmak için yapmanız gereken tek şey Facebook'ta Oben Budak 'ın sayfasına girip, sayfada yayınlanan bu afişin altına yorum yapmak ve 19 Ekim saat 21.00’a kadar yorumu en çok like alan 5 kişiden biri olmak. Fırsatı kaçırmak istemiyorsanız acele edin!!!







İmza gününde çekindiğimiz fotoğraflar ise yine bu sayfada olacak.
Görüşmek üzere :)

9.10.2012

Alt Üst Muhabbetler'le Alt Üst Olacaksınız!

Bundan böyle Esin ÖVET, Özge ULUSOY ve Oben BUDAK her Cumartesi saat 20.00'da Habertürk TV'de.
Program için çekilen fotoğraflar ve tanıtım videosu ise burada!
















Fotoğraflar: Lara SAYILGAN @ Studio Plus





Programın videolarına da blogdan ulaşabileceksiniz.