Kedisi Dita'yı, Madonna'yı ve güneşli havayı sever. Kısaca tarifi "Columnist, author, DJ, born in İstanbul, leo, big, bold, beautiful, star & rich'dir.

28.11.2012

Blogumuz 1 Yaşında!

Geçen sene bugün, şimdi bu satırları yazıyor olacağıma hiç ihtimal vermezdim. Bunları yazarken ise zamanın bu kadar çabuk geçtiğine ve benim bunları yaptığıma inanamıyorum. 
Hayat bizi şaşırtmak için var galiba. ;)


























Bundan tam bir sene önce bu blogu açmaya karar verdiğimde Acaba yapabilir miyim? diye soru işaretim hiç olmadı ama istikrarlı olup devam ettirebilir miyim diye düşünmedim değil doğrusu. En başından beri epey yorucu ve sürekli takip gerektiren bir iş olacağını biliyordum. Ancak şimdi görüyorum ki, severek yapılınca hiçbir iş zor gelmiyormuş. Aksine hayatın karmaşasında sana güç veriyormuş. İnsanın sevdiği biri için bir şeyler yapması kendini daha da iyi hissettiriyormuş.

Öyle ki, bu işi o kadar çok sevdim, zevk aldım ve mutlu oldum ki, bugün kendimle gurur duyuyorum desem kabalık etmiş olmam umarım. Çünkü hayatımda ilk defa bu kadar çok kişi yazdıklarımı okudu, birinin yaptığa işe bu kadar inandım, sen deli misin?, işin gücün yok mu? diyenlere kulak asmadım ve beni mutlu eden bu blogu açtığım için her gün kendime teşekkür ettim. 

Aslında kendime verdiğim sözü tutmuş, en önemlisi işe yaramıştım. Bu yaptığım şeyin yani "bir başkası için blog yazma fikrinin" dünyada başka bir örneği var mıdır bilmiyorum ama yaptıklarıma baktığımda; 20000 tık almış, 50 post yazmış, yaptığım fotoğraf kolajları ve video birçok yerde yayınlanmış, yardım kampanyası, imza günü, mekan-olay ayrımı yapmadan Oben'in olduğu her yere koşa koşa gitmiş, partilerde gönlümce eğlenmişim. 

Tabii ben bunları yaparken Oben'in bana verdiği desteği, inancı, sevgisi her şeyden önemliydi. O, beni desteklemese ya da yapılmasını istemese bunların hiçbiri olmazdı. Beni benimsemesi ve güvenmesiyle bütün bu yaptıklarımın karşılığını almış oldum. 

Her şey bir kenara ben çok iyi bir arkadaş kazandım aslında. Oben için içimden gelen sesi dinledim ve hiç pişman olmadım. Evet hayat bize güzel, evet eğleniyoruz. Biz istediğimiz sürece de bu böyle devam edecek. Tabii sizlerle birlikte. Daha nice nice nice senelere diyorum ve balonları çoğaltmak için söz veriyorum. 



İrem.








23.11.2012

Özel Röportaj | Sting

Sting'in İstanbul konserine sayılı günler kala, görmeyen duymayan kalmasın diye blogda da paylaşmak istedim bu röportajı. Keyifli okumalar.





6.11.2012

Gulyabani Partisi

Son zamanların en çılgın, en eğlenceli, en sıradışı, en samimi partisi geçtiğimiz Cuma akşamı #GulyabaniBayramı adıyla Roxy'de yapıldı. Cadılar Bayramı'na ithafen yapılan partiye katılan herkes "cadılar bayramı bizim geleneğimiz değil" diye eleştirenlere inat kostümleriyle oldukça mutluydu. Asıl amacın eğlence olduğunu hepimiz biliyorduk çünkü. Aşağıda göreceğiniz fotoğraflardan da anlaşılacağı gibi eğlenmenin belli bir kıyafeti yoktur. Sadece düşünceler giyiniktir. ;)




Esas kahramanmız Oben Budak, o gece Axl Rose olmuştu. Zaten ondan cadı filan olmazdı. O yüzden çok sevdim ben bu halini. Birde şarkı söyledi ki, olaydı!



Gecenin fotoğraflarını Twitter'dan toparlarken en çok Alex'e rastladım. Eee sevilmek böyle bir şey demekki. Herkes fotoğraf çektirmek istiyor ne yapsın :p


Ceren Aksan, Uğur Kıral, Can Direkli, Liza


Müzik öyle güzeldi ki, bir ara Allen sahneydi ve sonra Dj kabininde Nadir Duman yerini aldı. 



Sarp Apak, Mehmet Turgut, Doğan Duru, Ecemen, Hakan Adil


Ben, Aziz Akçakıl, Ecemen, Nadir Duman, Can Bonomo, Niceboy, Ecem

Oben, eğlenirken de çalışmayı ihmal etmedi. Alt Üst Muhabbetler programı için röportajlar yaptı. Bense yine yanındaydım ve kameranın arkasından fotoğrafladım. :)
Programı ve röportajları buradan izleyebilirsiniz. 

Uğur Kıral, Niceboy

Devamını en kısa zamanda bekliyoruz Eceee:)

4.11.2012

Oben Budak'ın Takım Elbise Şıklığı

Yaptığı işler kadar giyim tarzıyla da her zaman ilgi odağı olan ve kıyafetlerinde yenilik yapmaktan çekinmeyen Oben Budak'ın stili birçok erkeğin cesaret edemediği türden. Günlük hayatında rengarenk çorapları, zaman zaman boynuna taktığı fuları ve sıradışı ayakkabılarıyla görmeye alışsak da Cumartesi günleri Habertürk 'te Esin Övet ve Özge Ulusoy'la birlikte sunduğu Alt Üst Muhabbetler programındaki stili bize şehir erkeğinin takım elbise şıklığını gösteriyor. 

Tabii stilinde sevgili arkadaşı Alexander Kokoskerya'nın payı büyük. Her hafta giydiği kıyafetlerin stylingi Alex'e ait. Papyon, mendil ya da yakasına taktığı orkide ile ufak detaylarla fark yaratmayı seviyor Alex. Erkekler yafet konusunda kadınlar kadar çeşide sahip olmadıkları için hep aynı tür şeyleri giymiş gibi görünse de ben en çok renkli çoraplarını seviyorum Oben"in. Favorimse "Falan Filan" rengi ;)


Durum böyle olunca da her hafta Oben'in programda giydiği kıyafetleri paylaşmak ve beylere takım elbise şıklığını göstermek istedim. Herkese biraz Oben Budak cesareti diliyorum :)


     1. Hafta




2. Hafta





3. Hafta







  
 4. Hafta






5. Hafta





Bu yazıyı hazırlamam da çektiği fotoğraflarla bana destek olduğu için Alex'e çok teşekkür ederim.