Kedisi Dita'yı, Madonna'yı ve güneşli havayı sever. Kısaca tarifi "Columnist, author, DJ, born in İstanbul, leo, big, bold, beautiful, star & rich'dir.

26.01.2013

DiscOben'in Mürekkep Lekesi!



Hafta içi eğlencelerini seviyor musunuz bilmiyorum ama hafta sonunu hemen getirmek için birebir! "2 gün kaldı, 1 gün sonra parti varr!" diye günleri sayarken bir bakmışsınız Cuma gelivermiş. Aslında en güzel tarafı, Cuma ve Cumartesi günü kendini sokağa atmak zorunda hisseden çılgın kalabalığa maruz kalmadan sakin sakin eğlenebilmek bence. Tabii ertesi gün erken kalma olayını saymazsak güzel. Uyuyacaksak çok çok daha güzel :) 
Mesela haftanın en mutlu günü Perşembeydi! DiscOben adını kalbine yazarken biraz Mürekkep damlattı kendisine ;) Kendinden önce çalan DJ'in şarkılarına eşlik eden Oben'e "sen değil biz dans edeceğiz, hadi kabinee" diye espiri yaparak başladı gecemiz. Sonrası malum; dans-dans-dans! 





Konsept itibariyle dans etmeye elverişli mekan Mürekkep'te, masalara çıkan merdivenler oldukça ilginçti. Daha gecenin başında yemek yedikleri masanın üzerinde dans eden birilerini görmek hoştu. Taksim'de günün her saati yemek yemek için gidilebilecek güzel bir mekan. Yazınki halini şimdiden merak ediyorum.
Tek sevmediğim şey, DJ kabinin balkonda olması. Dans ederken bir gözümün yukarıda olmasından hoşlanmıyorum. DiscOben karşımızda olsun, yanına gidelim sarılalım. Di mi? ;)
Gerçi ben her koşulda yanına gitmeden duramıyorum orası ayrı konu ama olsun.



Saat 12'yi vurunca gördüğünüz masaların yerini standlar aldı. DiscOben'de tahtına çıktı ve eğlence başladı. Işıklandırmalar öyle güzel görünüyordu ki, hepimiz bayıldık. Kabinden aşağıya bakmak çok zevkliydi! Anlayacağınız fotoğraf çekmekten rahat vermedik sevgili DJ'imize ;)



Alex'in fotoğrafı


Fotoğrafa isim yazma işini abartmışım olabilirim ama işte bunlar hep sevgi  



20.01.2013

Adam In Town | Onun Gibisini Görmediniz!




Türkiye’nin en stil online erkek moda dergisi “adamintown.com”, özel röportajlar, moda ve stil çekimleri, trend haberleri ve stil önerileri ile Şubat'ta okuyucularıyla buluşuyor...

Türkiye’de erkek modasının yönünü belirleyen moda editörü Alexander Kokoskeriya ve trendsetter Oben Budak güçlerini birleştirerek dijital yayıncılığa yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Bugüne kadar dünyanın önde gelen dergileri için stil çekimleri yapan ve erkek modası üzerine uzmanlaşan Kokoskeriya yeni projesinde, erkek modasının inceliklerini farklı bir bakış açısıyla anlatıyor. 

Her ay ünlü bir ismin kapakta yer alacağı online dergide, erkek modasının önde gelen tasarımcılarından Hatice Gökçe ilk kez bir yayında köşe yazarak, tasarımcı gözüyle erkek modasını yorumlayacak. Moda blog yazarı Koray Caner Öztürk'ün yazılarıyla eşlik edeceği “adamintown.com” her ay ünlü bir ismi de konuk yazar olarak ağırlamaya hazırlanıyor. Dünyanın en büyük metropollerinden Milano, Londra, Paris, Moskova ve New York’ta bulunan “Adam”ın stil editörleri moda ve şehir hayatını irdelerken, “Adam”ın ayrılmaz parçası “Eve”de kadın gözünden erkeklerin dünyasına yeni bir kapı açıyor.

Alanında uzman ve birçok başarılı işe imza atan isimlerin yer aldığı “adamintown.com” ekibinin Genel Yayın Yönetmenliğini üstlenen Oben Budak, köşe yazıları ve özel röportajlarıyla gündemi değiştirmeye hazırlanıyor. “adamintown.com”un Moda Direktörü Alexander Kokoskeriya ise birbirinden farklı prodüksiyonlarla gerçekleştirilecek moda çekimlerinin yanı sıra her hafta başka bir erkek starın giyim tarzını acımasızca eleştireceği "Call 911" köşesi ile kuralları yıkmaya hazırlanıyor.



Takip etmek için:





7.01.2013

Obex Christmas Dinner '13

Oben Budak'ın her yıl evinde geleneksel hale gelen yılbaşı yemeği, bu sene de hindili hatta Dita'lı güzel bir sofrayla yapıldı. Yemek hazırlıklarını Alex'le birlikte yaptıkları gecenin baş rolü hindinin olsa da benim gönlüm cupcakelerden yana. 







Oben, tam takım hazırlanmıştı. Ayakkabısı ve çoraplarıyla en tarz Noel Baba ödülüne layık.





Bu yemekten en karlı çıkan yine Dita oldu. Zira her sene masanın üzerinde kendileri :)

2011                                                                                                                       2012

Yeni yılda hayatımız bu cupcakeler kadar şirin ve tatlı olsun!