Kedisi Dita'yı, Madonna'yı ve güneşli havayı sever. Kısaca tarifi "Columnist, author, DJ, born in İstanbul, leo, big, bold, beautiful, star & rich'dir.

8.02.2013

Adam In Town | TrendOben

Dikkat Dikkat! 
Bu bir trend alarmıdır. 
Şehrin en cool erkeği Adam In Town'da, dünyanın en cool adamlarından biri yazıyor. Hemde alıştığımız adı "TrendOben" ile.



İlk yazısında, Adam In Town 'u neden kurduklarından, aldıkları ilk tepkilerin ne olduğundan, zamanla ekip çalışmasına dönen bu projeyi sadece yapmak istedikleri için yaptıklarından bahsetti ve ekledi;
 "Bizi cinsel tercihiniz değil, yaşam gustonuz ve stiliniz ilgilendiriyor." 

Şimdi ayağınıza kadar gelmiş bu adamı içeri almayacak mısınız yani? Hem bir fincan kahve içersiniz belki sohbet ederken ;)








Oben Budak #HayvanlarİçinKükre 'di!


Kızı Dita başta olmak üzere sokaktaki kedilerin en yakın arkadaşı Oben Budak, bu kez yardıma muhtaç, sahipsiz, nesli tehlike altında olan tüm hayvanlar için kükredi.Nat Geo Wild'ın her yıl düzenlemiş olduğu "Büyük Kediler Haftası"nda birçok ünlü isimle birlikte kamera karşısına geçti.
Yazın kapılarınızın önüne bir kap su koymanız için, kışın ise soğuk havada üşümesinler diye söyleyerek duyarlılığını her fırsatta bizlere gösterdi. Şimdi senden istediği, hayvan hakları derneklerine kulak vermen ve barınaklara elini uzatman! 
Haydi durma, birde sen kükre!





Ayrıntılı Bilgi:

Doğal yaşam alanlarında hayatta kalmak için avlanan, çiftleşen ve yavrularına göz kulak olan büyük kedilere daha önce olmadığı kadar yakından bakın. Nat Geo Wild, her yıl düzenlediği Büyük Kediler Haftası’nın üçüncüsünde dünyanın en sıra dışı büyük kedi türlerini inceleme altına alıyor.03-10 Şubat  haftası boyuncasürecek olan özel maraton, doğanın en muhteşem kedilerinin ve onları korumak için çalışan insanların çarpıcı hikâyelerini etkileyici görseller eşliğinde ekranlara taşıyor. Bu yalnızca bir televizyon etkinliği değil, aynı zamanda National Geographic’in, vahşi doğanın en olağanüstü canlılarının soyunun tükenmesini engellemek için başlattığı Büyük Kediler Girişimi’nin de bir parçası.
National Geographic Channel Türkiye ise kampanyayı daha da genişleterek herkesi yardıma muhtaç, sahipsiz, nesli tehlike altında olan tüm hayvanlar için kükremeye davet ediyor.#hayvanlaricinkukre
Sen de ülkemizdeki hayvanlar için bir şeyler yapma zamanının geldiğini düşünüyorsan aşağıda bazılarının yer aldığı hayvan hakları derneklerine kulak ver, barınaklara yardım eli uzat, gönüllü ol, oku, öğren, paylaş!
Doğal yaşam alanlarında hayatta kalmak için avlanan, çiftleşen ve yavrularına göz kulak olan büyük kedilere daha önce olmadığı kadar yakından bakın. Nat Geo Wild, her yıl düzenlediği Büyük Kediler Haftası’nın üçüncüsünde dünyanın en sıra dışı büyük kedi türlerini inceleme altına alıyor. Bir hafta sürecek olan özel maraton, doğanın en muhteşem kedilerinin ve onları korumak için çalışan insanların çarpıcı hikâyelerini etkileyici görseller eşliğinde ekranlara taşıyor. Bu yalnızca bir televizyon etkinliği değil, aynı zamanda National Geographic’in, vahşi doğanın en olağanüstü canlılarının soyunun tükenmesini engellemek için başlattığı Büyük Kediler Girişimi’nin de bir parçası.
National Geographic Society, Afrika’da soyları tükenen büyük kedileri koruma altına almak için Nat Geo Wild’da 3-10 Şubat haftasında yayınlanacak “Büyük Kediler Haftası” dahilinde bir kampanyaya imza atıyor.
National Geographic Channel Türkiye ise kampanyayı daha da genişleterek herkesi yardıma muhtaç, sahipsiz, nesli tehlike altında olan tüm hayvanlar için kükremeye davet ediyor.
Sen de ülkemizdeki tüm hayvanlar için bir şeyler yapma zamanının geldiğini düşünüyorsan aşağıda bazılarının yer aldığı hayvan hakları derneklerine kulak ver, barınaklara yardım eli uzat, gönüllü ol, oku, öğren, paylaş!






WWF-Türkiye “Türkiye’nin Canı”
WWF-Türkiye tarafından yürütülen “Türkiye’nin Canı Kampanyası”, ülkemizin biyolojik çeşitlilik değerlerini korumayı ve doğa koruma konusunda çalışan yerel sivil toplum kuruluşlarına destek olmayı amaçlıyor. “Türkiye’nin Canı” kampanyasında oluşturulan kaynak, doğa koruma projelerini gerçekleştirebilmeleri için yerel sivil toplum kuruluşlarına hibe olarak veriliyor. WWF-Türkiye, yerel sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte, doğal değerlerimizin korunması için çalışıyor.

Destek olmak için:

HAYTAP-“Bir Kulübe Bir Can”
Kışın soğukta ölen hayvan sayısı düşündüğümüzden çok daha fazla. "Onlar nasıl olsa sığınacak bir yer bulurlar." diye asla düşünmeyin, çünkü asfalt ve betonla doldurduğumuz şehirlerde, onlara sığınacak bir yer bırakmadık.  “Bir Kulübe Bir Can!” kampanyasına katılarak ''Bir Anne Köpeğe, Yavrularını  Güven İçinde Büyütecek'' bir sığınak sağlayabilirsiniz.
Destek olmak için:

KUZEY DOĞA DERNEĞİ
Canlı nesillerinin tükenişini durdurmak, doğal döngülerin çöküşünü engellemek, insanların doğanın korunmasından en az yaban hayat kadar fayda sağladıkları bir dünya modeli oluşturmak üzerine Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı’da  çalışmalar yapan derneğin merkezi Kars’tadır. Başta kuşlar olmak üzere, büyük etoburlar, sulak alanlar, sulak alan restorasyonu, faydalı bitkiler (ethnobotani), teknik canlı çizimi, çevre eğitimi, doğa turizmi geliştirme ve yaban hayatı kurtarma ve rehabilitasyon çalışmalarını yürüten derneğe siz de destek olmak için: