Kedisi Dita'yı, Madonna'yı ve güneşli havayı sever. Kısaca tarifi "Columnist, author, DJ, born in İstanbul, leo, big, bold, beautiful, star & rich'dir.

12.06.2015

#buyuknekadarbuyuk GÖRMEYE VAR MISINIZ?


Bloga bu yazın kitabı düştü! Artık yaz gelebilir. Ve lütfen bir an önce gelsin :)
Otobüste, uçakta, otel odasında, yazlıkta ya da evinin balkonunda okuyacak bir kitap daha var artık. Rengini güneşten almış, konusunu tamamen
Oben'den! 



OBEN BUDAK’tan BÜYÜK Gerçekler

Artık Kadınların Tek Rakibi Kadınlar Değil

Yıllarca inişli çıkışlı, vurdulu kırdılı devam eden bir ilişkinin ardından Bige'yle Fransız asıllı Adrien yollarını ayırdı. Tabii bu çok da kolay olmadı çünkü zor kadından zor ayrılınır. Evet. Bige, zamanında büyük aşkının kafasında 106 ekran televizyon kırmaya kalkışmış olabilir. Ama Adrien da 21'likleri götürürken hayat ona güzeldi. Nihayetinde arıza Bige'nin atağı; Le Grandiose'un, namıdiğer Büyük Adrien'ın ise yatağı meşhurdu. Yine de birbirlerine duydukları aşk, tutku, şefkat ve hatta şiddet hiç bitmedi. Araya giren yıllara ve onlarca insana rağmen. 
Yeni yeni aşklara yelken açtıklarında bile onlar hep birbirlerine aitti. Sadece bunu anlamaları için en azından bir duşakabinin ve birkaç kalbin kırılması gerekiyordu. 
Oben Budak, Büyük'te, tıpkı Falan Filan ve Hayvan'da olduğu gibi, insanların iç dünyasına ışık tutuyor, duygusal gelgitleri analiz ediyor, gülümsetiyor, düşündürüyor, kızdırıyor, merak uyandırıyor ve okurun zihninde iç gıcıklayıcı bir kapı aralıyor. Büyük'teki 'tokat' sizi de büyüleyecek!


 

Falan Filan - Büyük'ü aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz.



22.09.2014

Adidas Originals Party!





Spor giyim ile sokak modasını bir araya getiren adidas Originals, Originals of İstanbul konsepti ile bu kez çok daha farklı bir etkinliğe imza atarak 12 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti. 5. yaşını kutlayan adidas all Originals İstanbul parti serisinin bu yılki sürpriz ismi Woodkid oldu. Partide Türkiye’den ve dünyadan çok sayıda başarılı DJ, müzisyen ve grup sahne aldı. Küçükçiftlik Park’ta düzenlenen all Originals İstanbul aralarında Oben Budak'ın da olduğu birbirinden ünlü pek çok ismi bir araya getirdi. adidas all originals istanbul’da Woodkid ve Chlöe Howl sahnede izleyenlere unutamayacakları anlar yaşattı.  
 

19.08.2014

Mutlu Yıllar Oben!



 19 Ağustos aslan Oben Budak günü bugün. 
Hep birlikte mutlu yıllara... 

Üç yıl öncesine dönüp baktığımda ilk gün tanıştığım Oben neyse şuan gördüğümde o benim için. Benim hayatımda kendinin bile bilmediği birçok şeye dokundu. Yapabileceklerimin farkına varmamı sağladı. 
Kendisi de bu üç yıla birçok başarı sığdırmasına rağmen içini aynı tutmayı hep başardı. Ve ben onu ilk gördüğüm günkü gibi, yıllar geçtikçe daha aklında başında seviyorum. 

İyi ki varsın güzel adam...


15 Eylül 2011

30.06.2014

Yaz Melodileri



 Yazın en güzel zamanlarında İstanbul'da olanlar için İstinye Park'ta düzenlenen etkinlikler kapsamında DiscOben de DJ kabinindeydi. Perşembe günü iş çıkışında biraz dinlendik, çokça eğlendik. Discoben manzaralı #coffeerem keyfini de ihmal etmedik.