Kedisi Dita'yı, Madonna'yı ve güneşli havayı sever. Kısaca tarifi "Columnist, author, DJ, born in İstanbul, leo, big, bold, beautiful, star & rich'dir.

19.04.2012

Eskişehir Güncesi - Söyleşi / KafePi Eğlencesi

Anadolu Üniversitesi'nin bu yıl dördüncüsü düzenlenen CMYK Gazete Günleri'ne konuk olan Oben Budak, katılımcılara gazetecilikle ilgili bilgiler verdi. Zaman zaman kendinden örnek verirken sektörün  ihtiyaçlarını da vurgulamayı unutmadı. 'Meslek hayatında kendi şansını kendisinin yarattığını' ifade etti. 






Yazı yazmayı her zaman çok sevdiğini belirtirken,  gazeteciliğe başlamasında bu tutkusunun önemli bir yeri olduğunu belirtti. Şimdilerde üzerinde çalıştığı romanını Haziran ayında okuyucularla buluşturmayı planlayan Oben Budak, son zamanlarda hayatının büyük bir bölümünü roman yazmaya ayırdığını söyledi.







Konuşma sona erdiğinde herkesin çok memnun kaldığını ben bizzat tweetlerden takip ettim.(Yanlış hatırlamıyorsam "Oben Budak'ı alkışlarla uğurluyoruz." diye bir tweet okumuştum.) Herkesi yine mutlu etmiş anlaşılan. Alkış sonrasında da dinleyicilerle birlikte poz vermişler :)







Bu güzel söyleşinin ardından partilemek için Eskişehir KafePi'ye geçen DiscOben, yine yoğun bir ilgiyle karşılaşmış. 
Başta benim arkadaşlarım olmak üzere samimiyetiyle herkesi kendine hayran bırakmış. 'çok tatlı birisiymiş' diye mesaj üstüne mesaj aldım o gece :)
Aşağıdaki fotoğraflardan da anlaşılacağı gibi Eskişehir'in kalbine adını yazmış.


















Son olarak;

Eskişehir basınının söyleşi ve parti ile ilgili yayınladığı haberleri 
 Basında Oben Budak sayfamızdan, Oben'in Habertürk'te Eskişehir ile ilgili yazdığı yazıyı da burayı tıklayarak okuyabilirsiniz.





2 yorum:

  1. Bu yazılanların yanında bir de bu var; http://ulduzkizinkargalari.blogspot.com/2012/04/oben-ve-bir-gun.html :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş olmuş :) Daha fazla bilgi alabilirsem yazının altına eklerim.
      discobenbudak@gmail.com

      Sil