Kedisi Dita'yı, Madonna'yı ve güneşli havayı sever. Kısaca tarifi "Columnist, author, DJ, born in İstanbul, leo, big, bold, beautiful, star & rich'dir.

6.12.2011

DiscOben'le YILBAŞININ EN BÜYÜK DANS PARTİLERİ

1 Gecede 2 Mekan


                 Eğlenmeye ve eğlendirmeye doymayan DiscOben'le yılbaşı eğlencesi
           Hilton Convention Center Hall'da başlayıp Indigo'da devam edecek. 










                           Dance The New Year Hilton Convention Center Hall 2

Spankers
Eddy Wata
Suat Ateşdağlı
Discoben
Beegee
Canan Anderson
Piny Fox
Mert Hakan
Murat Uncuoğlu

Dünyaca ünlü DJ'ler ve ülkemizin en başarılı DJ ve artistlerinin müthiş performansıyla sabaha kadar bir an için bile düşmeyen bir tempo ile sürecek. Siz de Türkiye’nin en büyük dans müziği yılbaşı etkinliğinin coşkusuna hazır mısınız?

Türkiye’nin önde gelen organizasyon şirketi Unilife tarafından düzenlenen, tüm dans müziği severlerin her yıl heyecanla beklediği Dance The New Year 2012 yılını, 5. senesinde olağanüstü bir kadro, müthiş bir ambiyans ve hafızalardan silinmeyecek show’lar eşliğinde Hilton Convention Hall 2’de karşılıyor.

I Like Way  ve I Love My People şarkıları ile listeleri alt üst eden Eddy Wata, dillerden düşmeyen şarkısı Sex On The Beach ve remixleri ile Spankers, muhteşem Dansları ve izlenme rekorları kıran single’ı “Snow White” ile Piny Fox performans gösteren yabancı isimler arasında olacak. Romanya’dan gelen özel dansçılar Anger Dancers ise geceye renk katacaklar.Gecede performans gösterecek isimler arasında Türkiye’nin tartışmasız 1 numaralı DJ & Prodüktörü olan, gece hayatı ve müzik denilince ilk akla gelen isim Suat Ateşdağlı, elektronik müziğin ülkemizdeki en önemli temsilcilerinden Murat Uncuoğlu, DJ'likteki tartışmasız başarılarının ardından prodüktör kimliğini öne çıkarıp son dönemde yaptığı parçalarla ulusalararası arenada ses getiren Beegee ve 2011’de çıkardığı “Sex on the Dance” albümü ile DJ Mert Hakan da Dance The New Year gecesinde performans gösterecek.

Gecenin sürprizlerinden biri, ülkemizin trend'lerini ve eğlence hayatının nabzını belirleyen en önemli isimlerinden biri olan köşe yazarı trendsetter Oben Budak’ın Discoben markasıyla DJ kabinine geçmesi olacak. Canan Anderson ise yeni single parçası Hot Love ve dünyaca ünlü diğer müzik hitlerine elektro kemanıyla getirdiği benzersiz yorumlarıyla müzikseverlere eğlenceli bir performans yaşatacak..

Ayrıntılı bilgi ve video için: http://www.dancethenewyear.com/ 
Loca, Stand gibi paketleri ve 15 Aralık’a kadar sürecek indirimli dönem biletlerini de kaçırmayın..

www.facebook.com/unilifetr
www.twitter.com/unilifeturkey




            Tomtom Sokaktaki Tüm Mekanlarda 2012 Yılbaşı Partisi

Fiyat: 40 TL Saat: 20:00

Yılbaşı gecesini, ister sokakta, ister birbirinden farklı müziklerin çalacağı 6 değişik mekanda, tek biletle girerek kutlayacağınız parti için herşey düşünüldü.Gecenin müzikleri, Türkiye'nin eğlence ve müzik yazılarında söz sahibi isimleri, Oben Budak a.k.a. Discoben, Savas Özbey, Hakan Gence, Barış Akpolat ve Suat Kavukluoğlu'na emanet edilecek. Tomtom Sokak'ta bulunan mekanlardan;

Indigo'da Oben Budak a.k.a Discoben ve Discoman ile geçmiş zamanların disko şarkılarına geri dönüp gerçek bir disko gecesi yaşayacaksınız.

Alt'ta Savaş Özbey, Tolga Akyıldız ve Hakan Gence ile Türk popunun unutulmaz şarkıları eşliğinde yeni yılı karşılayacaksınız.

Indigo Pub'da Kaan Özdemir ile 80 - 90'ların yabancı pop şarkılarının en iyi örnekleriyle dans edebileceksiniz.

We'de Barış Akpolat a.k.a Sağırsultan ile 70'li yıllardan günümüze dilimizden düşmeyen rock parçalarıyla uzun bir yolculuğa çıkacaksınız.

Tektekçi'nin tadına doyulmaz shot'larına eşlik eden Suat Kavukluoğlu muhteşem müzikleriyle kendinizden geçeceksiniz.

Indigo Lounge ise bu tempodan yorulanlar için Tomtom'da keyifli bir mola noktası olacak. Kaçırırsanız gelenlerden duyup üzüleceğiniz bu yılbaşı partisinin sınırlı sayıdaki biletlerini almak için acele edin?


İletişim Bilgileri Adres: Tomtom Mah. Istiklal Cd. Akarsu Sk. No:1-2-4-5, Beyoglu Istanbul, Turkey, 34433
Semt: Beyoğlu
Tel: (0212) 244 85 67
Web Sitesi: http://www.livingindigo.com/
E-Mail: info@tomtomsokak.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder