Kedisi Dita'yı, Madonna'yı ve güneşli havayı sever. Kısaca tarifi "Columnist, author, DJ, born in İstanbul, leo, big, bold, beautiful, star & rich'dir.

9.06.2012

Doğa Dostu Oben!




Geçtiğimiz ay hayvanlar için bir kampanyada yer alan Oben, bu kez doğa için verdiği pozlarla karşımızda. Hayvanseverliğinin yanında doğasever biri olduğunu National Geographic Channel'ın doğayı koruma temalı projesinde Mehmet Turgut'a poz vererek göstermiş oldu. Gördükki canlı olan her şeye karşı kocaman bir sevgi besliyor.

 Ve kamera arkası görüntüsündeki bu gülümsemesiyle de içinden gelerek yaptığı çok belli oluyor.




Ayrıca modellik ruhunda var :)







Çekim sırasında mesajını verdiği videoda oldukça güzel konuşmuş.


Medyada geniş yer bulan bu çekimin bir haberini hem Oben'den başka kimlerin yer aldığını hemde detayları öğrenin diye yayınlamak istedim.
Ha unutmadan fotoğrafları çok beğendim:)



Kaynak: derinmedya.com



ÜNLÜLER BELGRAD ORMANI'NDA POZ VERDİ.

National Geographic Channel’ın herkesi çevreye karşı duyarlı olmaya davet ettiği kampanya için birbirinden ünlü isimler fotoğrafçı Mehmet Turgut’un objektifinin karşısına geçti.
Belgrad Ormanı’nda gerçekleştirilen çekimlerde çevreye duyarlı isimler bir yandan objektiflere poz verirken diğer yandan National Geographic Channel kameralarına çevreyi koruma mesajları verdiler.
Deniz Akkaya, Levent Yüksel, Nefise Karatay, Elif Dağdeviren, Oben Budak, Bedük, Gülşen ve Nazlı Tolga bu projeye destek veren isimler oldu. Tüm fotoğrafları çeken Mehmet Turgut kendisi de bu proje için kamera karşısına geçti.
Fotoğrafları görmek için tıklayın
Projenin şeref konuğu ise Muazzez İlmiye Çığ oldu. Çevre duyarlılığı konusunda oldukça hassas olan Çığ, bu konuya dikkat çekmenin önemini vurguladı.
Kendinize gösterdiğiniz özeni, doğaya da gösterin” sloganının esas alındığı projede ünlüler birbirinden şık kıyafetlerle doğada poz verdiler. Ortaya çıkan bu görüntüler başta National Geographic Channel olmak
üzere Fox International Channels bünyesindeki tüm kanallarda gösterilecek.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder