Kedisi Dita'yı, Madonna'yı ve güneşli havayı sever. Kısaca tarifi "Columnist, author, DJ, born in İstanbul, leo, big, bold, beautiful, star & rich'dir.

27.12.2012

DiscOben'le YILBAŞININ EN BÜYÜK DANS PARTİSİ




Birbirinden eğlenceli partilerle geçen 2012'ye yine muhteşem bir partiyle veda etmek ve  DiscOben'le 2013'ün ilk dans partisine gitmek geç kalmadınız. 
31 Aralık'ta Hilton Convention Hall 2 'de gerçekleşecek "DANCE THE NEW YEAR" partisinin biletleri Biletix 'de, detaylar ise www.dancethenewyear.com/ 'da.




YENİ YILIN EN BÜYÜK DANS PARTİSİ 6. YILINDA

Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen Dj ve artistlerinin müthiş performansıyla sabaha kadar sürecek, ülkemizin en büyük Yılbaşı partisi DANCE THE NEW YEAR, 31 Aralık gecesi Hilton Convention Hall 2‘de gerçekleşecek.

Türkiye’nin önde gelen organizasyon şirketi UNILIFE tarafından 2007 yılından bu yana düzenlenen, dans müziği severlerin her yıl heyecanla beklediği DANCE THE NEW YEAR, altıncı yılında yine yılbaşı gecesini unutulmaz kılacak.
DÜNYA’NIN EN iYi DANS MÜZİGİ İSIMLERINDEN BIRI OLAN “FAR EAST MOVEMENT” ILE BULUŞMAYA HAZIR OLUN!

Bu güne kadar Justin Bieber, Jay-Z, Kid Cudi, Sean Paul, Pitbull, LMFAO,Flo Rida ve The Black Eyed Peas gibi bir çok dünya starı ile düetleri olan, ‘’Like a G6’’ ve ‘’Live My Life’’ şarkıları ile satış rekorları kıran FAR EAST MOVEMENT, DANCE THE NEW YEAR sahnesinde yeni yılı karşılıyor olacak. Billboard listesinde haftalarca zirvede kalan FAR EAST MOVEMENT’ı canlı izlemek ve muhteşem sahne performanslarına şahit olmak için acele edin!

DANCE TH ENEW YEAR’ın sürprizleri bununla da bitmeyecek, 2012 yılının en çok ses getiren dans parçasi DANG DANG’in yaratıcısı Zumas & Sol Noir da gecede DJ kabininde yerini alacak. Türkiye’de elde etiği başarılarının ardından prodüktör kimliğini ile son dönemde yaptığı parçalarla ulusalararası arenada ses getiren BEEGEE de DJ kabininde olacak. New dısco dan dıscohouse kadar geniş playlisti ile son dönemin en önemli trendstarlarından Oben Budak yeni yıl coşkusunu doruğa çıkaracak. Savaş Özbey ve Hakan Gence ikilisi ise gecenin ritmini arttıracak ve ‘back to back’ DJ kabininde en sevilen parçaları müzikseverler ile paylaşacak. 6 yildir, dans muziginin en onemli isimlerinin performans gosterdigi DANCE THE NEW YEAR sahnesi, bu yıl da yılbaşı gecesinin en büyük eğlencesi olacak.

Türkiye sınırlarını aşan ünü ile dünyada bir çok etkinlikte tercih edilen ülkemizin son yıllarda yetiştirdiği en başarılı DJ & prodüktörlerden EMRAH İŞ de bu eğlenceli gecenin asları arasında yer alacak

Bilgi: 0216 355 77 91- 0533 396 00 00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder