Kedisi Dita'yı, Madonna'yı ve güneşli havayı sever. Kısaca tarifi "Columnist, author, DJ, born in İstanbul, leo, big, bold, beautiful, star & rich'dir.

27.08.2012

Oben Budak'ın Muhteşem Doğum Günü Partisi...

18 Ağustos Cumartesi günü saatler 19:00'u gösterdiğinde İstanbul için Oben vaktiydi. 
 O ve ondan sonraki dakikalarda belkide Oben'in hayatında en çok şaşırdığı anlarına tanıklık ettik. Öyle ki kalbi yerinden çıkmasın diye sol eli sürekli kalbinin üzerindeydi. Heyecanı, şaşkınlığı, mutluluğu hepsini bir arada yaşadı.




 Alex'in Oben'i evinden limuzinle alıp İstanbul turu attırdığı sırada sürpriz doğum günü partisi için  Oben'in en sevdikleriyle Arnavutköy İskelesi'nde toplandık. Başta ailesi olmak üzere Esin Övet, Mehmet Turgut, Deniz Berdan, Can Bonomo, Erdem Yener gibi ünlü isimlerle heyecanlı bekleyişimiz tekne yanaşıp Oben'in de gelmesiyle yerini dahada arttı.






Şaşkınlığını gizlemeden hepimizle tek tek kucaklaşıp eğlencenin startını verdi. Şarkı söyledi, dans etti, dilek balonlarıyla "herkes mutlu olsun, tüm kediler doysun" diye dilek diledi, pastasını üfledi...
Kısacası daima hatırlayacağı güzel anları oldu. 








 Son olarak kişiye özel doğum günü süprizlerini ve hediyelerini sevdiğimden; benim doğum günü hediyem arkasında kendi resminin olduğu İphone kılıfıydı. Eline de çok yakıştı. :)



Buarada yeni dövmesi olay olmuş!

                          Sonra yeğenleriyle dayanamayıp Oben'in hediyesiyle biz de poz verdik. :) 





Bu muhteşem partinin organizasyonu için Alex ve Aychulus'a tebrikler ve teşekkürler :)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder