Kedisi Dita'yı, Madonna'yı ve güneşli havayı sever. Kısaca tarifi "Columnist, author, DJ, born in İstanbul, leo, big, bold, beautiful, star & rich'dir.

29.08.2012

Tişört TasarlıCaz Yarışması Jüri Üyeliği / Akbank Sanat

"Gün geçmiyorki Oben Budak yeni bir projede yer almasın, gönül istiyorki Oben Budak güzel işler yapsın" dedim dedim ve işte bu sefer güzel bir işle karşınızda!

Artık müziğin vazgeçilmez ismi haline DiscOben, Akbank Sanat'ın Caz festivali öncesinde yapacağı t-shirt tasarlama yarışmasında jüri üyesi olacak.


Üstelik bu yarışmaya katılmak da oldukça basit! 
Akbank Sanat'ın Facebook  sayfasını beğenerek ilk adımı atabilirsiniz. Tasarım yapamam ama yapılanlar arasından seçerim diyorsanız, oy vererek de hediye kazanmanız mümkün.
Yarışma ile ilgili detaylı bilgiyi ve diğer jüri üyelerini aşağıdaki haberde bulabilirsiniz.
Acele edin! Zaman işliyor, 12 gününüz kaldı. :)




Kaynak: Haberturk.com

Caz için tasarım yapmaya hazır mısın?

03-21 Ekim 2012 tarihleri arasında düzenlenecek Akbank Caz Festivali öncesi t-shirt tasarım yarışması düzenleniyor

18 Ağustos 2012 Cumartesi, 12:25:16
Akbank Caz FestivaliSonra Oku

Festival, 22. yılında caz müziğini ve tasarımı sevenlerin ilgisini çekecek bir yarışma ile başlıyor. 22.Akbank Caz Festivali boyunca müzisyenler ve festival ekibi tarafından giyilecek festival tişörtünün tasarımı, Facebook üzerinden gerçekleşen Tişört TasarlıCAZ! yarışması ile belirlenecek.

Akbank Sanat Facebook sayfası üzerinde müzik vetasarıma ilgi duyan herkesin zevkle vakit geçirebileceği  yarışma, festivalin ruhunu yansıtacak tüm Facebook kullanıcılarının katılımına açık. Katılımcılar uygulamadaki caz enstrümanlarını kullanarak yarattıkları müziğin renk ve desenlerinden oluşan tişört tasarımlarıyla yarışmaya katılabilecekler.

10 Eylül’de sona erecek yarışmada tüm tasarımlar Ayşe Arman, Ece Sükan, Hakan Öztürk, Oben Budak, Özge Sarıkadılar, Zeynep Tosun, Tülin Kermen, Koray Caner Özturk, Melis Danişmend, Alp Ersönmez’in aralarında yer aldığı jüri üyeleri  tarafından değerlendirilecek ve en çok beğenilen tasarım, resmi festival tişörtü olarak seçilecek.

Yarışmada seçilen ilk üç tasarımın sahiplerinin yanı sıra tasarımlara oy veren Facebook kullanıcıları arasında yapılacak çekiliş ile belirlenen 20 kişi de çeşitli ödüller ve 22. Akbank Caz Festivali’nde yer alacak konserlere davetiye kazanacak.

22. Akbank Caz Festivali'ne imzanızı atmak ya da tasarımlara oy vermek için www.facebook.com/AkbankSanat sayfasını ziyaret edebilirsiniz.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder