Kedisi Dita'yı, Madonna'yı ve güneşli havayı sever. Kısaca tarifi "Columnist, author, DJ, born in İstanbul, leo, big, bold, beautiful, star & rich'dir.

24.05.2012

Elle Weekend Hillside Su / Antalya

Kıskançlığımdan mıdır işlerimin yoğunluğunu bahane edişimden midir nedir bilmiyorum ama hafta sonu gerçekleşen Elle Weekend organizasyonunu daha bugün yazıyorum.  

"Nasıl anlatsam bilemiyorum, gözlerim kamaşıyor" modunda olduğum için bu sefer Oben'in Salı günü yazdığı yazıyı paylaşıyorum sizinle. Milleti nasıl çoşturduğunu, gördüklerini, duyduklarını ondan okuyun istedim. 
Kalemine sağlık tatlım :)





Yağmurda havuz keyfi, yiyecek - içecekler, plaj voleybolu, pizza yapmalar, Oben'in disco gecesi ve #olaylarolaylarolay ...












Yazı Karşılayan Ünlüler

Geleneksel Elle Weekend’lerin en sonuncusu Hillside Su’da yapıldığı için sosyal hayatın en popüler insanları haftasonu Antalya’daydı. Hillside Su açıldığından beri hizmet kalitesini düşürmeyen en sevgili otellerimizden biri olarak ağırladı bizi. Konukların en çok eğleneni kesinlikle Tuba Ünsal oldu galiba. Dans pistinden inmek bilmeyen Tuba’nın ekstra güzelleşmesi de gözümden kaçmadı. Evet hep güzel bir kızdı ama doğum sonrası bambaşka biri olmuş çıkmış sanki. Wilma Elles de aynı Tuba gibi en çok eğlenenler arasındaydı. Giydiği mini elbisesiyle bacaklarının düzgünlüğü konusunda rakipsiz olduğunu gösterdi. Elle yayın yönetmeni Işık Şimşek bir ara sahneye çıkıp şov yaptı, sesi inanılmaz boyutlarda. Tabii bu kadar ünlü ismi bir arada görüp şoka giren Antalyalılar da ilk gece yapılan partide şaşkınlıklarını belli etti. Arka masamızdan birilerinin arkadaşını arayarak “Oğlum çabuk  buraya gel Pınar Altuğ yanımda dans ediyor, Tuba Ünsal da pistte” diye şaşkınlığını dile getirmesine çok güldük. Son gece Wings’in düzenlediği Destination by Wings partisinde Tarık Koray DJ’liğinde herkes çıldırdı açıkçası. Sanki yıllardır dans etmiyormuşuz gibi yorulmak bilmedik. Bir ara elimden tutan Arzu Kaprol’le DJ kabinine çıkıp orada milleti coşturmaya devam eden Tamer Yılmaz ve Elle kızlarının eğlencesine dahil olduk. Davetin sonunda dağıtılan ödüllerde Tanem Sivar sıcak tavırlarıyla “En sempatik konuk” ödülünü alırken moda gurusu Alexander Kokoskeriya, blogger Koray Caner ve ben, duyduğumuz her melodide dans ettiğimiz için “En iyi dans eden” kategorisinde ödül bile kazandık. Işın Görmüş gelecek sene bu partinin çok farklı bir yerde yapılacağının sinyalini verdi, bakalım ünlüler 2013’de nerede eğlenecek.











Görünmeyen Kilolar

Antalya’da sohbet ettiğim Deniz Berdan ve kızı Begüm’le  “görünmeyen kilolar” meselesinden bahsettik. Bilirsiniz canım, zayıf insanlara “Ne kadar zayıfladın sen” diyecek olsanız teşekkür edeceğine “Birkaç kilo daha fazlam var, onları da vereyim rahatlayacağım” gibi cümleler kurar. Bir süre sonra takıntı haline geliyor çünkü zayıflık. Deniz’de ben de zayıf olmamıza rağmen mayolu hallerimizden yakınınca kendimizle dalga geçmeye başladık. Biz hadi kendimize gülebiliyoruz da konuyu  sorun haline getirenlerin sonu ne olacak orası düşündürücü.






Olay Çanta

Tabii ki davet Elle’in olunca şıklık yarışı da kaçınılmazdı. Markaların havalarda uçtuğu haftasonunda en çok ilgi çeken kesinlikle Arzu Kaprol’ün plastik Furla çantası oldu. Bir ara baktım çanta elden ele geziyor, o kadar ilgi çekti ki, kadınları hemen parelize etti doğrusu. Genelde plastik çantalardan çok hoşlanmasam da Furla’nın avangard tarzı  olayı başka bir boyuta taşımış. Bu çanta yazın en çok arzulanan nesnesi olabilir, benden söylemesi.







Yazın Şarkısı

Bu haftasonu Antalya’da eğlenirken, henüz bir yaz hitimiz yok diye üzülmemize hiç gerek olmadığını da anlamış oldum. Bence Serdar Ortaç’ın bile albüm yapmasına gerek kalmadı çünkü Lykke Li’nin “I Follow You” şarkısı geçen seneki “Yakar Geçerim” etkisini yaratıyor. Bir ara havuz başında Pınar Altuğ’nun kızı Su’nun bile şarkıyı söylediğini fark ettim. Gece partilerinde çalarken de insanlar ellerini kalırıp sallamak suretiyle eşlik ediyorlar. En büyük korkum da kendini çok akıllı zanneden birinin şarkıyı alıp Türkçe sözler yazdırmak suretiyle piyasaya sürmesi. Ne güleriz ama...











Eğlencenin tarifi yok :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder