Kedisi Dita'yı, Madonna'yı ve güneşli havayı sever. Kısaca tarifi "Columnist, author, DJ, born in İstanbul, leo, big, bold, beautiful, star & rich'dir.

6.05.2012

2012 Venue Açılış Partisi

Yine bir DiscOben gecesiyle karşınızdayız. 
Beyoğlu'nun yepyeni mekanı 2012 Venue' nun açılış partisinde, DiscOben'in muhteşem playlistine eşlik edip saatlerce durmadan dans ettik desem hiç şaşırmazsınız biliyorum. O yüzden buyurun eğlenceye :)




 Beyoğlu 2012 Venue, gece hayatına yepyeni bir anlayış getireceğe benziyor. Gece kulübü ve konser alanı olarak düşünülen mekanda bugünden itibaren birçok konser gerçekleşecek. Biz beklentimizin üstünde bir mekanla karşılaşınca şaşırmış olmakla birlikte çok sevdik ortamı. Özellikle mekanın büyüklüğü herkesi çok etkiledi. 
 Çok kalabalık olmasına rağmen tıkış tıkış olmadan rahat rahat dans ettik. Bunalmadan hoplayıp zıplamanın tadına vardık. Kısacası bizden mekana beş yıldız, on puan! ;)





İlk önce sahnede güzel sesiyle Özge'yi dinledik. Özge ortamı bir güzel ısıttıktan sonra DiscOben için her şey hazırdı ve saatlerce durmadan dans edeceğimiz dakikalar başladı.  





Dj kabininin sahnede ve bizden yukarıda olması nedeniyle birbirimizden biraz uzak kaldıysak da, şarkıları söylerken ellerimizi DiscOben'e uzatıp söylememiz de hoş oldu. 




Bu arada ilk başka kabinin yukarıda olmasına anlam verememiştim ama ilerleyen saatlerde kendimi tutamayıp sahneye fırladıktan sonra hak verdim. Aşağıda olsaydı Oben'e rahat vermezdik çünkü. :)


Ben, Alex, Altay, Okan, Burak


Eğer siz hala DiscOben'le eğlenmediyseniz, çok şey kaçırdınız demektir. Fotoğraflara bakınca ne kadar eğlendiğimizi anlayabilirsiniz ama yinede yaşamadan bilmeniz imkansız. 
Zaten bir kere tadına varınca bağımlı olacaksınız. :)




Ki ben artık kendimi kaybettim eğlence konusunda. Bir ara sahneye atladım demiştim. ;)





Aşağı inerken zıpladım tabiki. Ama onun fotoğrafı yok iyiki :)




2012 Venue eğlencesi işte böyle son buldu. Sıradaki parti gelsin lütfen :)

2 yorum:

  1. o gece dans etmekten senin sahneye çıktığını görememiştim ve şimdi çok kıskandım :)))şahane bir geceydi ve süper ötesi eğlendik...paylaşımlar için ellerine sağlık :))sevgiler,öpücükler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam,
      hemde ne eğlendik yaa sorma :))
      Beğendiysen ne mutlu bana..
      Öperimm.

      Sil